Eiendomsmegler i Portugal

Er du på utkikk etter eiendomsmegler i Portugal? Velkommen til PortugalMegleren!

Vårt hovedkontor er lokalisert i Estoril, 25 km vest for Lisboa.
I tillegg har vi distriktskontor i Vilamoura på Algarvekysten samt egne filialer og samarbeid med andre eiendomsmeglere i Portugal,

Vi har både norsk- og svensk snakkende eiendomsmeglere i Portugal som forstår skandinaviske ønsker og behov. Alt for å forsikre at du får den beste hjelpen til å finne din drømmebolig.
Som den eneste norsk/portugisiske eiendomsrådgiver-selskapet, gjør våre eiendomsmeglere i Portugal det lettere for deg å gjennomføre ditt kjøp av eiendom.

Med over 30 års erfaring av kjøp og salg av eiendom i det portugisiske eiendomsmarkedet, er vi størst på eiendomsmegling til skandinavere. Våre eiendomsmeglere i Portugal har høyt fokus på rådgivning til kjøperen. Vi formidler alle eiendommer (ikke bare egne objekt).

PortugalMegleren rådgir og formidler eiendommer, hus, feriehus og leiligheter i Portugal

I tillegg til 1.500 objekter som finnes på vår hjemmeside, har vi gjennom våre gode kontakter og 30 år i markedet tilgang til nesten samtlige boliger over hele Portugal. Dette betyr at du ikke er begrenset til de boligene som finnes på vår hjemmeside. Vi vil sammen med bakgrunn i de ønsker og den spesifikasjon du har, finne en passende og optimal eiendomsmegler i Portugal for deg, så du ikke behøver å engasjere flere eiendomsmeglere i Portugal.

Ved kjøp av eiendom i Portugal er det enkelte legale, finansielle og skattemessige forskjeller, om du sammenligner med kjøp i Norge, som det er viktig for deg å ta hensyn til for å oppnå en problemfri handel. PortugalMegleren har gjennom sitt portugisiske selskap Mercator, kunnskap og erfaring som forsikrer deg om at du får full kjennskap til forskjellene og vi vil assistere deg gjennom prosessen rundt å kjøpe eiendom i Portugal så smidig og effektivt som mulig.

Våre eiendomsmeglere i Portugal har som mål, i samarbeid med lokale eiendomsmeglere, å finne den optimale leiligheter for deg.

Våre eiendomsmeglere i Portugal planlegger, sammen med deg, besøk til de leilighetene og områdene du ønsker eller vi tror vil falle deg i smak.
Vi tilbyr transport fra flyplassen og organiserer personlige visninger samt bistår deg om ønskelig under hele kjøpsprosessen.
Vi kan om ønskelig også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver (blant annet om NHR-status), advokat, takst- og byggefirma, arkitekt og entreprenør, finansiering og banktjenester, forsikring og sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil og båt, bilutleie og transport fra/til flyplassen.

Hos oss får du

  • Trygghet
  • Effektivitet
  • Forståelse

Vi tilbyr troverdighet og langsiktighet.

Har du spørsmål angående kjøp av eiendom i Portugal, Kontakt våre eiendomsmeglere i Portugal i dag for en en hyggelig samtale!

Les mer om Portugal her.