Kjøpe hus Spania

Med PortugalMegleren kan du oppfylle drømmen om å kjøpe hus i Spania, trygt og enkelt! 

Vi har mer enn 30 års erfaring på det portugisiske og spanske eiendomsmarkedet, og hjelper deg med å finne det huset som passer dine ønsker og behov.

Din eiendomsformidler i Spania og Portugal

Drømmer du om å kjøpe hus i Spania? Du er ikke alene. Spania og Portugal er populære feriesteder for oss nordmenn. Våre eiendomsmeglere kan hjelpe deg med å realisere drømmen – ta en titt på vårt store utvalg av boliger her. Du kan selvfølgelig også kontakte oss direkte. 

Vi er det eneste norsk-portugisiske eiendomsrådgiverselskapet på markedet. Med skandinavisk kompetanse og språk på plass gjør vi som det enklere for deg å gjennomføre ditt kjøp av hus i Spania. Hos oss får du:

  • Trygghet
  •  Effektivitet
  •  Forståelse
  •  Troverdighet
  • Langsiktighet

Enten du er ute etter å leie eller kjøpe hus i Spania, har du kommet til riktig sted. Vi veileder deg gjennom hele prosessen, fra drømmen om å kjøpe hus i Spania til du faktisk er på plass i din nye bolig. Takket være høyt fokus på rådgivning til kjøperen og mange boliger i vårt register, er vi størst i Spania og Portugal på formidling av eiendommer til skandinaviere. Vi formidler alle eiendommer i Spania (ikke bare våre egne objekter).

Les også: Leilighet Portugal

Dette må du tenke på når du skal kjøpe feriebolig

Dersom du skal kjøpe bolig i Spania eller Portugal er det enkelte legale, finansielle og skattemessige regler du må ta høyde for som skiller seg ut fra Norge. PortugalMegleren samarbeider med det portugisiske selskapet Mercator, noe som gir oss kunnskapen og erfaringen du trenger når du skal kjøpe hus i Spania. 

Vi vet hva det er viktig å tenke på, og hva du må ta hensyn til. Du får full kjennskap til forskjellene mellom å kjøpe hus i Spania og Norge, og vi hjelper deg på en smidig og effektiv måte slik at du får en problemfri handel.

Vi kan også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver, advokat, takst- og byggefirma, arkitekt, entreprenør, finansiering, forsikring, sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil eller båt, leiebil og transport til og fra flyplassen.

Les også: Kjøpe hus Portugal

Omfattende register av boliger

På vår hjemmeside har vi bortimot 1500 boliger og objekter til salgs, og gjennom gode kontakter og nærmere 40 år i bransjen har vi tilgang til nesten samtlige hus over hele Spania. Dette betyr at du ikke er begrenset til boligene du finner på vår hjemmeside når du skal kjøpe hus i Spania. 

Kontakt oss i dag, og fortell oss hva slags bolig du er på utkikk etter og hvilke krav du stiller. Deretter finner vi et passende utvalg av boliger som du kan kikke på. Våre eiendomsrådgivere har som mål å finne den optimale boligen for deg, i samarbeid med lokale eiendomsmeglere. Sammen planlegger vi besøk til forskjellige lokasjoner, og de områdene vi tror vil falle i smak. 

Vi tilbyr transport fra flyplassen, organiserer personlige visninger og bistår deg under hele kjøpsprosessen. Les mer om kjøpsprosessen her.

Hvorfor velge Spania?

Mange velger å kjøpe hus i Spania fordi det er et variert land med behagelig klima året rundt. I Spania finner du både sjarmerende byer med brosteinsgater, moderne storbyer med alle fasiliteter, samt vakker og frodig natur og lange sandstrender. Spanjoler er vennlige og mange snakker godt engelsk, i tillegg er Spania kjent for god mat og vin. 

Mange velger Spania når de skal kjøpe feriehus i Syden, mens andre velger å flytte til Portugal. Noen velger å leie feriebolig, mens andre ønsker å bosette seg permanent i varmere strøk. Om du kjøper leilighet eller hus i Spania eller Portugal, er opp til deg. Vi hjelper deg uansett om du skal kjøpe eller leie.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale. Vi har mer enn 30 års erfaring i det portugisiske og spanske eiendomsmarkedet, og kan bistå deg med alt du måtte lure på. Velkommen til oss!