Kjøpe Hus Spania

Er du på utkikk etter å kjøpe hus i Spania? Velkommen til PortugalMegleren! Vi har mer enn 30 års erfaring i det portugisiske og spanske eiendomsmarkedet, og kan hjelpe deg med å kjøpe hus i Spania.

PortugalMegleren formidler eiendommer, leiligheter, feriehus og hus i Spania og Portugal

Hvis du er ute etter å kjøpe hus i Spania, kan du ta en titt på vårt store utvalg av boliger her. Du kan selvfølgelig også kontakte oss direkte. Med skandinavisk kompetanse og språk på plass, gjør vi som det eneste norsk-portugisiske eiendomsrådgiverselskapet det enklere for deg å gjennomføre ditt kjøp av hus i Spania. Hos oss får du:

  • Trygghet
  • Effektivitet
  • Forståelse
  • Troverdighet
  • Langsiktighet

Enten du er ute etter å leie eller kjøpe hus i Spania, har du kommet til riktig sted. Vi veileder deg gjennom hele prosessen, fra drømmen om å kjøpe hus i Spania til du faktisk er på plass i din nye bolig. Takket være høyt fokus på rådgivning til kjøperen og mange boliger i vårt register, er vi størst i Spania og Portugal på formidling av eiendommer til skandinaviere. Vi formidler alle eiendommer i Spania (ikke bare våre egne objekter).

Les også: Leilighet Portugal.

Kjøp av hus i Spania – dette må du tenke på

Ved kjøp av hus i Spania eller Portugal er det enkelte legale, finansielle og skattemessige forskjeller sammenlignet med Norge. Disse er det viktig å ta hensyn til for en problemfri handel. PortugalMegleren har i samarbeid med det portugisiske selskapet Mercator, kunnskapen og erfaringen du trenger når du skal kjøpe hus i Spania. Vi vet hva det er viktig å tenke på, og hva man må ta hensyn til. Du får full kjennskap til forskjellene mellom å kjøpe hus i Spania og Norge, og vi hjelper deg på en smidig og effektiv måte slik at du får en problemfri handel.

Hvis det er ønskelig kan vi også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver, advokat, takst- og byggefirma, arkitekt, entreprenør, finansiering, forsikring, sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil eller båt, leiebil og transport til og fra flyplassen.

Les også: Kjøpe hus Portugal.

Omfattende register av boliger

På vår hjemmeside har vi bortimot 1500 boliger og objekter til salgs, og gjennom gode kontakter og nærmere 40 år i bransjen har vi tilgang til nesten samtlige hus over hele Spania. Dette betyr at du ikke er begrenset til boligene du finner på vår hjemmeside når du skal kjøpe hus i Spania. Kontakt oss i dag, og fortell oss hva slags bolig du er på utkikk etter og hvilke krav du stiller. Deretter finner vi et passende utvalg boliger i Spania som du kan kikke på. Våre eiendomsrådgivere har som mål å finne den optimale boligen for deg, i samarbeid med lokale eiendomsmeglere. Sammen planlegger vi besøk til forskjellige lokasjoner, og de områdene vi tror vil falle i smak. Vi tilbyr transport fra flyplassen, organiserer personlige visninger og bistår deg under hele kjøpsprosessen.

Klar for å kjøpe hus i Spania? Les mer om kjøpsprosessen her.

Hvorfor velge Spania?

Mange velger å kjøpe hus i Spania, fordi det er et variert land med behagelig klima året rundt. I Spania finner du både sjarmerende byer med brosteinsgater og moderne storbyer med alle fasiliteter, samt vakker og frodig natur og lange sandstrender. Spanjoler er vennlige og mange snakker godt engelsk, i tillegg er Spania kjent for god mat og vin. Mange velger Spania når de skal kjøpe feriehus i Syden, mens andre velger å flytte til Portugal. Noen velger å leie feriebolig, mens andre ønsker å bosette seg permanent i varmere strøk. Om du kjøper leilighet eller hus i Spania eller Portugal, er opp til deg. Vi hjelper deg uansett om du skal kjøpe eller leie.

Drømmer du om å kjøpe hus i Spania? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale. Vi har mer enn 30 års erfaring i det portugisiske og spanske eiendomsmarkedet, og kan bistå deg med alt du måtte lure på. Velkommen til oss!

 

Print Friendly, PDF & Email