Feriehus i Syden

 

Er du på utkikk etter feriehus i syden? Velkommen til PortugalMegleren! Med norsk/skandinavisk kompetanse og språk på plass, gjør vi som den eneste norsk/portugisiske eiendomsrådgiver-selskapet det lettere for deg å gjennomføre ditt kjøp av feriehus i syden

Vi har over 30 års erfaring av kjøp og salg av feriehus i syden, og spesielt i det portugisiske eiendomsmarkedet. Vi er størst i Portugal på formidling av eiendommer til skandinavere med høyt fokus på rådgivning til kjøperen. Vi formidler alle eiendommer i syden (ikke bare egne objekt).

Portugalmegleren rådgir og formidler eiendommer, hus, feriehus og leiligheter i Syden

I tillegg til 1.500 objekter som finnes på vår hjemmeside, har vi gjennom våre gode kontakter og 40 år i markedet tilgang til et bredt utvalg av feriehus i Syden. Dette betyr at du ikke er begrenset til de boligene som finnes på vår hjemmeside. Vi vil sammen med bakgrunn i de ønsker og den spesifikasjon du har finne et passende og optimalt feriehus i syden for deg, og du behøver dermed ikke engasjere en masse forskjellige meglere.

Ved kjøp av feriehus i Syden er det enkelte legale, finansielle og skattemessige forskjeller, om du sammenligner med kjøp i Norge, som det er viktig for deg å ta hensyn til for å oppnå en problemfri handel. PortugalMegleren har gjennom sitt portugisiske selskap Mercator, kunnskap og erfaring som forsikrer deg om at du får full kjennskap til forskjellene og vi vil assistere deg gjennom prosessen rundt å kjøpe feriehus i Syden så smidig og effektivt som mulig.

Våre eiendomsrådgivere har som mål, i samarbeid med lokale eiendomsmeglere, å finne det optimale feriehuset i Syden for deg.

Se her for vårt brede utvalg av feriehus i Syden.

Sammen med deg planlegger vi besøk til de leilighetene i Portugal og områdene du ønsker eller vi tror vil falle deg i smak.
Vi tilbyr transport fra flyplassen og organiserer personlige visninger samt bistår deg om ønskelig under hele kjøpsprosessen.
Vi kan om ønskelig også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver (blant annet om NHR-status), advokat, takst- og byggefirma, arkitekt og entreprenør, finansiering og banktjenester, forsikring og sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil og båt, bilutleie og transport fra/til flyplassen.

Hos oss får du

  • Trygghet
  • Effektivitet
  • Forståelse
  • Troverdighet og langsiktighet.

Les mer om Syden her. Har du spørsmål angående kjøp av feriehus i Syden, Kontakt oss i dag for en en hyggelig samtale!

Print Friendly, PDF & Email