Feriehus i Syden

Er du på utkikk etter feriehus i Syden? Velkommen til PortugalMegleren – din norske eiendomsrådgiver i Portugal! 

Mange av oss drømmer om et eget ferieparadis i varmen. Hvem har vel ikke kjent på lengselen etter sol og lyse dager når vinteren herjer som verst i Norge? Vi i PortugalMegleren gjør denne drømmen til virkelighet. 

Med PortugalMegleren får du:

  • Et feriehus tilpasset dine behov
  • Personlig oppfølging
  • Et meglerfirma å forholde deg til
  • Et drømmehus i et av verdens vakreste land

Finn ditt perfekte feriehus i Syden

PortugalMegleren har lang erfaring på det portugisiske eiendomsmarkedet. Det gjør at vi kan finne en feriebolig helt etter dine ønsker og behov. 

På hjemmesidene våre finner du rundt 1500 feriehus i Syden til enhver tid. I tillegg har vi gode lokale kontakter, noe som gir oss tilgang til et bredt utvalg av feriehus i Syden også utenfor denne listen. Du er med andre ord ikke begrenset til boligene som finnes på vår hjemmeside. 

Med bakgrunn i dine ønsker og spesifikasjoner hjelper vi deg med å finne ditt drømmehus. 

Bredt utvalg av feriehus i Syden

Vi dekker store deler av Portugal, noe som gjør at du kan finne ditt drømmested, enten du ønsker tilknytning til havet, byen eller landlige naturområder. Du kan se vårt store utvalg av feriehus her. Ta en titt på boligene som ligger her, eller kontakt oss for rådgivning og tips dersom du trenger det.

Vi vet at folk er forskjellige og har ulike ønsker og behov. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av feriehus i forskjellige prisklasser.

Les mer: Kjøpe hus i Spania

Finansiering og skatt

Ved kjøp av feriehus i Syden er det enkelte legale, finansielle og skattemessige forskjeller, om du sammenligner med kjøp i Norge, som det er viktig for deg å ta hensyn til for å oppnå en problemfri handel. 

PortugalMegleren har gjennom sitt portugisiske selskap Mercator, kunnskap og erfaring som forsikrer deg om at du får full oversikt over disse forskjellene, og vi assisterer deg gjennom prosessen rundt å kjøpe et feriehus eller ferieleilighet på en smidig og effektivt måte.

Våre eiendomsrådgivere har som mål å finne det optimale feriehuset i Syden for deg. Dette får vi til med gode samarbeid med lokale eiendomsmeglere. 

Private visninger i Portugal

Sammen med deg planlegger vi besøk til de leilighetene og områdene i Portugal du er interessert i, eller som vi tror vil falle i smak hos deg. Vi tilbyr transport fra flyplassen og organiserer personlige visninger, samt bistår deg om ønskelig under hele kjøpsprosessen.

Takket være våre personlige oppfølginger er du sikret: 

  • Trygghet
  • Effektivitet
  • Forståelse
  • Troverdighet og langsiktighet

Vi kan om ønskelig også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver (blant annet om NHR-status), advokat, takst- og byggefirma, arkitekt og entreprenør, finansiering og banktjenester, forsikring og sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil og båt, bilutleie og transport fra/til flyplassen.

Opplev Portugal på sitt beste

Portugal er et spennende land, med vakre strender, storslått natur, spennende historie og ikke minst endeløse dager med sol og varme. 

Mildt og deilig klima

Landet har rundt 3000 timer med sol i året – noe som gjør Portugal til den perfekte destinasjonen året rundt. Samtidig er det store klimatiske forskjeller rundt om i landet. I nord er temperaturene lavere, i grenseområdet til Spania er forskjellene i årstider større, og langs kysten, som Algarve, er været mildt året rundt. 

Variert natur

Portugal ligger på den Iberiske halvøy og grenser kun mot Spania. Fastlandet er delt i to av elven Tejo: Nord for elven er landskapet preget av fjell og store daler, mens i sør er landskapet mer åslendt, ned mot de lange kystlinjene som Portugal er kjent for. Særlig Algarvekysten er en populær destinasjon for mennesker er på jakt etter varme og vakre badestrender. 

Historisk arkitektur

Portugal var tidligere en verdensmakt under Europas oppdagelsestid, og landets historie preger fortsatt arkitekturen i landet. I nord ser vi for eksempel en tydelig romansk byggestil på en rekke katedraler, fra tiden da landet fikk sin befrielse fra maurerne på 1100-tallet. Kirken Santa Maria da Vitória i Batalha stammer fra gotikken, mens kirken Santa Maria de Conceição i Tomar er inspirert av italiensk renessanse. 

Matparadis

God mat er en stor del av den portugiske kulturen. Portugisisk mat er i stor grad knyttet til havet, som landets store stolthet bacalao, men du finner også et bredt utvalg av tradisjonelle retter av svinekjøtt og kylling. De sosiale rammene rundt et måltid er særlig viktig for portugisere, og det arrangeres en rekke ulike matfestivaler i løpet av året. Ikke minst er Portugal stolt produsent av portvin. 

PortugalMegleren – din lokale eiendomsmegler i Portugal

Med norsk/skandinavisk kompetanse og språk på plass, gjør vi som det eneste norsk/portugisiske eiendomsrådgiverselskapet det lettere for deg å gjennomføre ditt kjøp av feriehus i Syden.

Vi har over 30 års erfaring av kjøp og salg av feriehus i Syden, og spesielt i det portugisiske eiendomsmarkedet. Vi er størst i Portugal på formidling av eiendommer til skandinavere, og har et høyt fokus på å gi god rådgivning til våre kunder. Vi formidler alle eiendommer i Syden (ikke bare egne objekter).

Kontakt oss for en hyggelig prat i dag

Drømmer du om et feriehus i Syden? Gjør drømmen om til virkelighet i dag! Vi hjelper deg gjennom prosessen og sikrer deg feriehuset du alltid har drømt om.  

Har du spørsmål angående kjøp av feriehus i Syden, kontakt oss gjerne i dag for en en hyggelig samtale. Vi sørger for at du finner din drømmebolig, enkelt og trygt!