Kjøpe Hus Portugal

Er du på utkikk etter å kjøpe hus i Portugal? Velkommen til PortugalMegleren! Med norsk/skandinavisk kompetanse og språk på plass, gjør vi som den eneste norsk/portugisiske eiendomsrådgiver-selskapet det lettere for deg å gjennomføre ditt kjøp av hus i Portugal

Vi har over 30 års erfaring av kjøp og salg av hus i det portugisiske eiendomsmarkedet. Vi er størst i Portugal på formidling av eiendommer til skandinavere med høyt fokus på rådgivning til kjøperen. Vi formidler alle eiendommer i Portugal (ikke bare egne objekt).

Portugalmegleren rådgir og formidler eiendommer, hus, feriehus og leiligheter i Portugal

Ved kjøp av hus i Portugal er det enkelte legale, finansielle og skattemessige forskjeller, om du sammenligner med kjøp i Norge, som det er viktig for deg å ta hensyn til for å oppnå en problemfri handel. PortugalMegleren har gjennom sitt portugisiske selskap Mercator, kunnskap og erfaring som forsikrer deg om at du får full kjennskap til forskjellene og vi vil assistere deg gjennom prosessen rundt å kjøpe hus i Portugal så smidig og effektivt som mulig.

I tillegg til 1.500 objekter som finnes på vår hjemmeside, har vi gjennom våre gode kontakter og 40 år i markedet tilgang til nesten samtlige hus over hele Portugal. Dette betyr at du ikke er begrenset til de boligene som finnes på vår hjemmeside. Vi vil sammen med bakgrunn i de ønsker og den spesifikasjon du har finne et passende og optimalt hus i Portugal for deg, og du behøver dermed ikke engasjere en masse forskjellige meglere.

Våre eiendomsrådgivere har som mål, i samarbeid med lokale eiendomsmeglere, å finne den optimale leiligheten i Portugal for deg.

Se her for vårt brede utvalg av leiligheter i Portugal.

Sammen med deg planlegger vi besøk til hus i Portugal og de områdene du ønsker eller vi tror vil falle deg i smak.
Vi tilbyr transport fra flyplassen og organiserer personlige visninger samt bistår deg om ønskelig under hele kjøpsprosessen.
Vi kan om ønskelig også hjelpe deg med rådføring hos skatterådgiver (blant annet om NHR-status), advokat, takst- og byggefirma, arkitekt og entreprenør, finansiering og banktjenester, forsikring og sikkerhetstiltak, flyttefolk, import av bil og båt, bilutleie og transport fra/til flyplassen.

Hos oss får du

  • Trygghet
  • Effektivitet
  • Forståelse

Vi tilbyr troverdighet og langsiktighet.

Les mer om Portugal. Har du spørsmål angående kjøp av hus i Portugal, Kontakt oss i dag for en en hyggelig samtale!